"no co, když už jste tady pane zákazníku tak ať nejdete domů pěšky"

Je!
Tys to nakonec neprodal, bo co? Hele, jestli bude Stelvio s palivem satanovým jednou sběratelský kus, tak to pak už bude jednou asi každé auto se spalovákemKubas píše: 3.11.2023, pát 09:19 Vám říkám že moje Veloce Ti s lakovanými lemy v rosso comp. a alcantarovým vnitřkem bude jednou sběratelské auto![]()
![]()
Hlavně že výbavu "Veloce Ti" za poslední 3 roky snad 3x přejmenovali
![]()
Tohle si moc neumím představit. Člověk se těší na auto a když si ho přijde vyzvednout tak čeká šok. A jsou vlastně dvě možnosti. Buď to vezmeš jak to je a bude Tě to pak pořád štvát nebo to tam necháš ať si s tím dělaj co chtěj a budeš znovu čekat na dodání auta... A zrovna barva interiéru by u mě byl důvod k tomu jim to tam nechat...Kubas píše: 3.11.2023, pát 08:02 Jo a teda předtím jsem jednu Alfu do výroby dal, ale tam popletli zadání do systému a místo světlé kůže na mě při předání čekala Giulie s kůží černou....
Hele, když jsem vyzvednul první Veloce v Maďarsku, tak jsem si říkal; "Jak to, že je to takové tvrdé, dyk ten rozdíl mezi 19" a 20" kolama nemůže být tak brutální". Třískalo to šíleně. No zjistil jsem, že gumy mají od 3,4 do 3,8. Tzn., že to bylo nafoukáno na víc než povoluje sám Michelin! Prostě se na to vykašlali, stejně jako na seřízení světel, které svítily vysoko. Nějaká předprodejní prohlídka vůbec neproběhla. Druhé Veloce z Polska mělo gumy OK, ale světla jsem taktéž musel nechávat dodatečně seřídit, pač na mě při návratu z dovolené protijedoucí furt blikali. Fabrika na to očividně kašle a nechává to na dealerech a ti to mají bohužel taktéž většinou na háku.....Kubas píše: 4.11.2023, sob 20:36 PS: když jsem si to auto přebíral, cvaknu do infotaimentu a vidím že kola jsou nafoukaná na 3,5baru. Tak jsem jim řekl ať to jdou vyřešit a požádal o kávu.
Pete Biggy píše: 5.11.2023, ned 20:52Světla se seřízují normálně na konci výrobní linky, nevěřím, že to pouští bez seřízení. každopádně oslňování je dnes problém více aut a o i pocházejících z božského koncernu. když jsem měl Giulii, tak mě taky občas problikl někdo v protisměru, na seřízení jsem nešáhl, ale absolvoval jsem s tím celkem 2x technickou a nikdo na světla neřekl ani popel (stejně jako na cokoliv jinéhoKubas píše: 4.11.2023, sob 20:36 ale světla jsem taktéž musel nechávat dodatečně seřídit, pač na mě při návratu z dovolené protijedoucí furt blikali. Fabrika na to očividně kašle a nechává to na dealerech a ti to mají bohužel taktéž většinou na háku.....)
Ono to může oslňovat taky z toho důvodu, že když svítí potkávací světlo a do toho led denní svícení tak už je to celkem záběr na oči a u mnoha aut a celkovém stáří vozového parku není ledkové denní svícení stále tolik obvyklé.
Věř nebo nevěř, já vím své. Taky jsem si myslel, že by to měla fabrika už mít cajk. Ale když vidím, co je továrna schopna vypustit ven a jak neřeší letité problémy, tak se vlastně ani nedivím.speedy píše: 6.11.2023, pon 06:43 Světla se seřízují normálně na konci výrobní linky, nevěřím, že to pouští bez seřízení.
Je pravda, že giulii jsem kupoval víc jak dvouletou, takže to seřízení už taky mohlo proběhnout v autorizáku. No , ale i tak mě občas někdo problikl a pamatuju, že mi jednou přede mnou jedoucí auto uhlo stranou a pustilo měPete Biggy píše: 6.11.2023, pon 07:25
Edit: Ještě dodám; u prvního Stelvia to bylo OK. Jestli už z fabriky a nebo jen pečlivější dealer, to už nevím....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host