Nevím jak to má Hampi, nebavili jsme se o tom, ale za mě: zásadní problém je to, že ty sedačky co tam mám (Veloce Ti, možná jsou shodné s QV, ve Veloce jsou stejné tvarem, ale jiný materiál) jsou hodně tvrdé a ženě jako spolujezdci se v tom blbě sedí. Za mě jsou to jedny z nejlepších sedaček ve kterých jsem kdy seděl, možná vůbec nejlepší (obrovský rozsah nastavení, materiály, velikost sedáku/opěradla atd.). Ale ženě to prostě nevyhovuje. Což je u auta na dlouhé trasy prostě naho*no.... No a pak je tam spousta dalších detailů - např:Harous píše: 27.5.2023, sob 21:29 Hampi chce prodávat Giulii, Kubas Stelvio, tak si říkám co se to děje.![]()
- trošku divočejší funkce automatické klimy (viewtopic.php?t=26425)
- chybějící měrka oleje, tzn. při každém falešném poplaché té elektronické to budeš řešit složitou procedurou
- to auto je relavitně malé (zvenku jak krává, ale vevnitř + kufr pro nás jen tak tak). Tam jde o to že jsme všichni 4 dost vysocí.
- moje verze nemá rezervu (což chceš když jezdíš na Balkán)
- má to malý rejd takže ve městě je to takové neobratné
- kulatá kastle způsobuje, že ve městě se s tím hůř manévruje, protože to prostě hůř odhadneš
- čistě můj subjektivní problém že furt řeším kde zaparkuju aby mi to někdo neobouchal + v řešíš kdo v tom co posvačí a co ti zašpiní (na dlouhé cestě zas nebudeš zastavova co hodinu a půl aby ti děcka nedrobili v autě, že jo)
Všechno až na to sezení bych v pohodě přežil, ale když si to tak posčítáš tak ti vyjde že na rodinné použití je lepší nějaký úplně obyčejný kombík, u kterého ti je všechno jedno....
Jinak Giulia i Stelvio jsou z pohledu jízdy geniální, tam fakt není co vytknout. I ten pocit v autě, materiály, to všechno je špička.... Prostě to auto exceluje ve věcech, které chceš od víkendovky, a v té denní využitelnosti je to holt takový kompromis (u Giulie třeba místo vzadu, tzn. furt všechno okopané, špinavé)
Proto chci já to Stevio prodat a pokud to půjde, naskladnit si ještě Giulii čistě pro moje cesty když jedu někam dál.... Aut pro radost mám dost, kdybych měl mít jediné auto tak si to Stelvio nechám, protože je to přesně auto co umí posloužit i udělat kopu radosti, ale tím že to mám jinak tak mi úplně nedává smysl ho držet.
Kdybys měl zájem, tak se nějak velmi rozumně domluvíme, neboj.... Inzeruju to týden a neozval se absolutně nikdo (mám to i na sauto.cz) takže čekám dost anabázi se toho zbavit