Příspěvek
od Radim » 12.4.2024, pát 11:27
Kubas: já myslím že časem ocení, že tu je spousty servisních tipů a zkušeností atd, každopádně pochopí že ne vše najde (kromě svého vzdělání) ve videoformátech na social media)
PLÁN
první fáze bude vyvaření předku prahů, zbytek vypadá celkem zdravě (podběhy, podlaha), to ošetříme vč dutin. jsem rád že mám klempíře prověřeného u renovace GTV. kosmetika motoru atp...příští rok 17kola, ramena, poweflexy na stabiky, rozvody...
pak až se s tím sžije, nikde to nezboří, a bude mu FWD Alfa dávat smysl a neuteče k BMW, bychom rádi lepší podvozek (tlumiče+pružiny) jsem otevřen doporučením co zvolit s ohledem na to že chceme jít cestou ala sportpacket tzn sportovnější verze než standard. ale aby nebyl problém na stk.
a samosvor, aby to dávalo jízdně smysl.
třetí fáze je už bude jen pohledová - lak.
ještě pár nálezových fotek. Osobně jsem rád, že jsem mu sehnal 2002, moc jich není. starý vnějšek s novým vnitřkem, navíc s těmi TI sedačkami, hned po GTA pro mě druhá nejhezčí kombinace 156.
ty sedačky, to je z TI verze co se dělala rok později, nebo se to za příplatek dávalo už do toho poface Distinctive? a ještě dotaz , má to subwoofer v kufru ale nikde není nápis Bose v interiéru na reprákách - je to origo, nebo?
-
Přílohy
-

-

Naposledy upravil(a)
Radim dne 12.2.2025, stř 15:33, celkem upraveno 2 x.
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)