Příspěvek
od Hampice » 13.6.2025, pát 08:38
Auto bude na prodej. Teda už je...
Už mi s tím došla trpělivost... Má to aktuálně 3 problémy, které nejsem schopen vyřešit a už na to nemám energii. Kdybych měl velký dům, postavím to doprostřed obýváku místo sochy. Ale nemám a ježdění s tím mě už spíš jen sere, než aby dělalo radost...
Brzdy:
pořád dokola, propadá se pedál, sem tam až tak, že až na zem a v tu chvíli brzdí jen půlka auta. Vyměněno už vše, problém se nedaří diagnostikovat, natož odstranit.
Řízení:
pořád kňourá servopumpa a jak se ohřeje, na volnoběh ztrácí účinek, olej pění. Řízení nové, pumpa po repasi, olej nový...
Geometrie:
Banální věc, ale už jsem byl na 2 ani jednou se nepodařilo udělat ke spokojenosti. Aktuálně je to hodně k nule a tudíž brutálně citlivé a rozevláté, ale hlavně je volant nakřivo.... Ač na geo byl rovně...
Klima:
Děravý kondenzátor... aktuálně v opravě, ale tu zruším, protože dát skoro 6k za jeden svár, na to prostě nejsem morálně připravenej...
Kdo to koupí a podaří se mu tyhle věci vyřešit, bude asi spoko. Já už se v tom točím v kruhu několik let, stálo to miliardu a jsem pořád na stejným místě...
Historie je tu doložená myslím více než podrobně, ale rád se u auta pobavím...
Představa je někde kolem 250k, ale vše je o domluvě...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)