PŘEDNí náprava: nové čepy, silenty od powerflexu, ložiska bez vůle, nízkoprofilové gumy KONI tlumiče
ZADNÍ NÁPRAVA: centrální silent novej, ložiska nový, na watáku, jsou 3 silenty nový a centrální je dávanej starej, ale bez vůle(nedá se to už sehnat)
měl sem to na seřízení geometrie(kde provedli heroicekej výkon

přijel sem tam, řekl, že chcu seřídit geometrii podle V6 nebo 2,4TD, řekl sem jim, že se zadní náprava neseřizuje(zapoměl sem jim říc at nepřesazují volant-je to práce na pytel a dá se leccos ulomit)
vzal jsem auto hotový:
zjistil sem, že přesadily volant

musím říc že si dali záležet, protože mám ulomenou páčku na otvírání kufru a otvírám to pod nárazníkem, holt si to museli hošani najít

k jádru věci:
auto pořád plave, když pustím volant tak se natočí do prava a jede to do prava, když ho srovnám, jede to chvilku rovně a pak to začne táhnout do LEVA, nějaká mezi poloha aby to jelo rovně se těžko hledá

kdyby to mělo vícprvkový zavěšení tak jim to tam vrátím, že to maj blbě, ale vzhledem k tomu, že se na 75 dá seřídit pouze záklon rejdovýho čepu a sbíhavost- tak neveřím že by to udělali blbě
CO by to mohlo dělat??
budu ještě měnit převodovku, tak až jí vyměním tak to tam vrátím z5
ale ted mě napadlo

mno a už sem pak nevěděl čím by to mohlo bejt tak sem se na ty matky podíval obě o dost podotahoval(jak je auto na kolech tak to šlo lehce) a bylo to(jedna si mi vytočilo)
ale i po tomhle to táhne do jak jsem už psal
asi sme to zkonil, že sem je nedotáhl a pak to dal na geometrii, čímš asi blbě seřídily záklon rejdovýho čepu a tím to pravděpodobně táhne do stran