Kůrkyn píše:Máme po něm v garáži pojmenovanou krabici s páčidly, trubkami a podobnými momenťáky...

Kůrkyn píše:Máme po něm v garáži pojmenovanou krabici s páčidly, trubkami a podobnými momenťáky...
RV147 píše:Já je měnil. Torzka jde vyndat snadno, pokud není zarezlá. Vytáhneš šrouby na spodním rameni z kastle a tlučeš kladivem co největším co najdeš do ramena (samo, že tlumič a horní rameno máš odpojené) směrem dopředu. Rameno buď vyjede dopřede z torzky nebo torzka z kastle. Než to úplně vyjede poznačit polohu.
Ze spodního ramena vymontuješ tu zátku, povolíš obě matice na příčce, namontuješ šroub (třeba M16) co má v sobě závit M10x1.25, na něj veelkou matici a začneš utahovat, příčka vytlačí futro ven, Pak příčku vrazíš zpátky, na konci co zůstalo futro (strana bez zátky), dáš zpátky tu matici co tam byla a na volnej konec zase dáš ten přípravek a tak vytáhneš futro ven.
Takhle vypadá ten přípravek : http://larini.rajce.idnes.cz/Ramena_Alf ... G_4799.JPG
já prošel s totálně vybitým celým zadkem .. ale totálně. převodovka mi chodila sem tam, celá zadní náprava je se silentama v prdeli - zítra ju dávám na servis, ale prošel jsem napoprvé na stk.Milano75 píše:jop na co to lepidlo???
jinak, když na STK to prošlo na 1 mohlo by i tak bejt ty spodní silenty KO?? a to tak že by to způsobovalo plavání na silnici???
ice.cool.man2 píše:já prošel s totálně vybitým celým zadkem .. ale totálně. převodovka mi chodila sem tam, celá zadní náprava je se silentama v prdeli - zítra ju dávám na servis, ale prošel jsem napoprvé na stk.Milano75 píše:jop na co to lepidlo???
jinak, když na STK to prošlo na 1 mohlo by i tak bejt ty spodní silenty KO?? a to tak že by to způsobovalo plavání na silnici???
no právě že u toho se ten týpek zasek a strávili jsme na tom asi 15 minut..7 min v autě jsem šlapal na brzud jak kokos a dalších 8 minut jsem strávil v tunelu s hlavou zabořenou u převodovky. ukazoval mi kde je co všechno špatné... takže jsem z toho byl docela na prášky. Myslel jsem že neprojdu.Milano75 píše:
mno to proto že zadní náprava se nekontroluju stejně jako přední
Kůrkyn píše:Zasukovaná převodovka![]()
tohle vypadá na 4011 Major, tatík má to samé
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host