Naposledy myslim v pondělí to bylo krásné žluté MiTo
 většinou všichni zdravý až na starý chlápky co maj Alfičky 33 (asi do práce). Je to paráda všichni Alfisti se smějou když se míjíme
  většinou všichni zdravý až na starý chlápky co maj Alfičky 33 (asi do práce). Je to paráda všichni Alfisti se smějou když se míjíme   . Dnes mě mavali dvě holčiny ze 156 a byli hotový když sme se potkali podruhý :-). Hezkej zvyk...
 . Dnes mě mavali dvě holčiny ze 156 a byli hotový když sme se potkali podruhý :-). Hezkej zvyk...   všichni z VW a ostatních aut sou zamračený
  všichni z VW a ostatních aut sou zamračený  pro nás je radost jezdit v Alfičkách :-) . Cuore Sportivo Zdravim všecky mostecký Alfičkáře :-) i ostatní
 pro nás je radost jezdit v Alfičkách :-) . Cuore Sportivo Zdravim všecky mostecký Alfičkáře :-) i ostatní  
 Ale byl jsem z toho v takovým šoku, že pomalu nevím co to bylo. Snad černá 156-tka. Hnedle za ní jela štříbrá 146/7, ale ta nereagovala.
  Ale byl jsem z toho v takovým šoku, že pomalu nevím co to bylo. Snad černá 156-tka. Hnedle za ní jela štříbrá 146/7, ale ta nereagovala.

V tom přízpěvku jem neměl na mysli, že hlavním kriteriem je objem... Jsi Alfista více než si myslíš...Radar píše:Tazdevill: Woodland dostal co zasloužil, ale i tak mi to nedá. Je mi sice více než 23 let a mám teprve 3. Alfu, motory boxer, TS a JTD znám i zevnitř, na srazy jezdím rád, blikám a zdravím kdekoho. Ale!!! Nikdy jsem neměl nahoněnou dvoulitrovou (a více) bestii, mám nyní pouhou 1,9JTD dokonce bez čipu, předešlé Alfy byly směšné benzínové 1,4, dokonce ani 1,6 jsem nevlastnil. Jsem tedy ten správný Alfista???
to jsem byl já, tak se konečně potkávámewyrec píše:26.12. - černá AR GT zdravila na kruháči v Prostějově, kdo to byl?:-)

)..má z boku nějaký nápis a tuším logo alfy..a k tomu ještě pražskou SPZ..je nádherná, vždycky mi div nevypadnou oči, ale stojí na takovým místě že těžko jí skouknu, takže fakt netušim co je to za typ
 )..má z boku nějaký nápis a tuším logo alfy..a k tomu ještě pražskou SPZ..je nádherná, vždycky mi div nevypadnou oči, ale stojí na takovým místě že těžko jí skouknu, takže fakt netušim co je to za typ   ale asi to nebude nikdo odsud, že? ...
 ale asi to nebude nikdo odsud, že? ...dolphin7 píše:Už poněkolikáté jsem zahlédla v Budějovicích u viaduktu parkovat nádhernou mega Alfu :-) tuším že to může být 156 po faceliftu...barva něco jako bílá perleť či krémová? (prostě luxusní barva)..má z boku nějaký nápis a tuším logo alfy..a k tomu ještě pražskou SPZ..je nádherná, vždycky mi div nevypadnou oči, ale stojí na takovým místě že těžko jí skouknu, takže fakt netušim co je to za typ
ale asi to nebude nikdo odsud, že? ...

a asi za hodinu jsem jel zpět a opět za Němčicema jsem zas potkal tu samou 156 a řidič mávnul, není to skvělé
  a asi za hodinu jsem jel zpět a opět za Němčicema jsem zas potkal tu samou 156 a řidič mávnul, není to skvělé 
Harousi neblázni, neříkej, že nevíš, že u nás je to legálníHarous píše:S tímhle u nás občas blbnou taky...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host