V tom přízpěvku jem neměl na mysli, že hlavním kriteriem je objem... Jsi Alfista více než si myslíš...Radar píše:Tazdevill: Woodland dostal co zasloužil, ale i tak mi to nedá. Je mi sice více než 23 let a mám teprve 3. Alfu, motory boxer, TS a JTD znám i zevnitř, na srazy jezdím rád, blikám a zdravím kdekoho. Ale!!! Nikdy jsem neměl nahoněnou dvoulitrovou (a více) bestii, mám nyní pouhou 1,9JTD dokonce bez čipu, předešlé Alfy byly směšné benzínové 1,4, dokonce ani 1,6 jsem nevlastnil. Jsem tedy ten správný Alfista???
to jsem byl já, tak se konečně potkávámewyrec píše:26.12. - černá AR GT zdravila na kruháči v Prostějově, kdo to byl?:-)
dolphin7 píše:Už poněkolikáté jsem zahlédla v Budějovicích u viaduktu parkovat nádhernou mega Alfu :-) tuším že to může být 156 po faceliftu...barva něco jako bílá perleť či krémová? (prostě luxusní barva)..má z boku nějaký nápis a tuším logo alfy..a k tomu ještě pražskou SPZ..je nádherná, vždycky mi div nevypadnou oči, ale stojí na takovým místě že těžko jí skouknu, takže fakt netušim co je to za typ
ale asi to nebude nikdo odsud, že? ...
Harousi neblázni, neříkej, že nevíš, že u nás je to legálníHarous píše:S tímhle u nás občas blbnou taky...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti