nemá náhodou někdo ten manuál v tištěné podobě???
pak už nezbývá než napsat na DEKRu a nebo zastoupení fiatu.......
hondzik píše:jo, měl bych ho mít. Sice asi jen 2,0 a 2,4TD, ale měl by snad stačit. Mám ho v kastlíku v 75, kouknu
hondzik píše:mám tu samou knížtičku jako na tý horní fotce, ale na ropu. teda je to rok co jsem to měl naposledy v ruce. Kouknu se ti, ale nevím kdy se zase dostanu do garáže
.myc155 píše:v prvni rade by jsi to mel vedet ty.
musis tam nabehnout s konkretnim pozadavkem a vypisy (idealne tendencnimi) ze zakonu a smernic, na jejichz zaklade to jde.
tak to resim ja
Ja na zeleny 164 resil spatne zapsanej typ karoserie a typ motoru (vyrobni cisla kastle i motoru sedely, ale typy byly z pred faceliftu), a mel jsem tam napsano 5 dveri (kvuli tomu me malem vyhodili z STK), nezajimalo je ze se jina verze nez sedan nedelala... Na urade to odmitali prepsat, nezajimalo je nic, dle eperu sedelo to co bylo na aute, evidentni uredni chyba pri dovozu...Milano75 píše:mno když začal s tím, že mi nesedí objem motoru ( v TP 2957 a v mauálu 2959) tak sem myslel, že ho praštím nečím po palici
hondzik píše:jo, měl bych ho mít. Sice asi jen 2,0 a 2,4TD, ale měl by snad stačit. Mám ho v kastlíku v 75, kouknu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti