Příspěvek
od KillFucker » 25.12.2010, sob 15:16
Pár fotek zapojení. Chce to nervy a nic nezničit při vyndavání ICS

Pak už je to paráda. Použil jsem diny z připojení pc mechaniky (Disketovka). To má doma každej a skvěle tam pasujou. Po odpojení ICS černej a zelenej konektor. Rezdělat podle obr4 kork jedna - podle modré šipky odsunout dolu. Krok dva - úzkým šroubováčkem vysunout doprava. Do zelenýho nasázet 3 diny, do černýho 5 dinů. Přes čokoládu podle schéma. Zbytek Scartu jsem oblepil. Kostru jsem našel přímo vedle řadící páky pod tou gumopěnou (nebo co to kolem toho je) je šroub stačí na něj přidat 10ku matku a od něj vypínač. Jinak já jsem koupil 4m SCART a měnič napětí a DVD player do kufru. Komplet to výjde na nějakejch 1500kč. Z něj jsem odpájel čidlo na ovladač přemejšlím kam ho nacpu, aby nebyl moc vidět, zatám je v tý spáře vedle ICS, takže ovladačrm mířim na ICS a je to boží a jednoduchý. Měnič napětí je u baterky za tím krytem a vypínač přes pojistku na nej je taženej mezi přední sedačky. Vše je v popelníku. Vypínač TV-vstupu a napěťák. Zabere to chvilku času ale stojí to za to

Všechno je dobrý oblepit izolačkou a stáhnout stahovačkama, aby to tam pak někde neklepalo. Hodně srandy

-
Přílohy
-

- čidlo
-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil(a)
KillFucker dne 16.8.2012, čtv 18:33, celkem upraveno 1 x.
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V
http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...