Maxa píše:Jestli chceš tak ti je objednám.Stojí ale i s poštovným něco přes 500Kč 2Ks.Musím to vzít jedině na firmu,fyzické osobě to neprodají a bez poštovného to taky nejde.Oni to prostě jen posílají.Prodejna je jen v Praze.Pak musíš ještě počítat s poštovným do SK.
Tak jestli chceš tak napiš jaký typ žárovek.
Takhle by se mi to líbilo. Jaká je to žárovka?Petr147 píše:jsem našel zajímavou fotku![]()
se ti to bude mlátit s obrysovkouMaikl.kom píše:A nějaká žárovka H7 do modra by takhle nevypadala?
tuta146 píše:ukazovat Petrovi147 HIDy to je jako dráždit hada bosou nohou
Jo tam by ti to prodat měli.Je to jejich jediná prodejna v ČR,proto se to jinde posíláPetr147 píše:Maxa píše:Jestli chceš tak ti je objednám.Stojí ale i s poštovným něco přes 500Kč 2Ks.Musím to vzít jedině na firmu,fyzické osobě to neprodají a bez poštovného to taky nejde.Oni to prostě jen posílají.Prodejna je jen v Praze.Pak musíš ještě počítat s poštovným do SK.
na prodejně v Praze mi to prodají nebo musím být jejich obchodní zástupce?
Jestli se tam teda někdo dostanete, nebo pokud je budete objednávat, vezmete mi prosím taky jedny?Maxa píše:Jo tam by ti to prodat měli.Je to jejich jediná prodejna v ČR,proto se to jinde posíláPetr147 píše:Maxa píše:Jestli chceš tak ti je objednám.Stojí ale i s poštovným něco přes 500Kč 2Ks.Musím to vzít jedině na firmu,fyzické osobě to neprodají a bez poštovného to taky nejde.Oni to prostě jen posílají.Prodejna je jen v Praze.Pak musíš ještě počítat s poštovným do SK.
na prodejně v Praze mi to prodají nebo musím být jejich obchodní zástupce?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host