Giulietta (pokec, novinky, dojmy....)
Re: nová Giulietta
V Itálii je ta cena zhruba stejná jako u Lancie Delty. A verze QV okolo 700 je zajímavá nabídka. 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Po tom ako mi v Imofe povedali neoficialnu informaciu, ze zakladna cena Gulliety bude okolo 300000 Kc bez DPH tomu prestavam pri pohlade na zakladnu cenu v konfiguratore nejako verit.
To sa asi p. Novotny spatne prepocital...
Toto auto sa musi ist na dračku, inak Fiat nebude mat tazke rozhodovanie co urobit s AR.
To sa asi p. Novotny spatne prepocital...
Toto auto sa musi ist na dračku, inak Fiat nebude mat tazke rozhodovanie co urobit s AR.
AR Brera 3,2V6 Q4 191kW-"Krásna"
AR GT 1,9 JTDm Q2 110kW-“Blackline”
ex-AR156 SW 2,4JTDm 20V 129kW-"Veľká"
ex-AR147 1,6TS 77kW-"Malá"
Auto je to dobré, jde o to, co od něj koncern Fiat čeká. Jestli na tom chce ždímat prachy, tak proč ne, ať nechají ceny takové, jako jsou v konfigurátoru a prostě prodají ročně nějakých 50.000 ks za cenu v průměru nějakých 600 tisíc.
Pokud chtějí honit objemy a prodat třeba nějakých 80.000 - 100.000ks, tak budou muset jít s cenou podstatně níž (řekněme nějakých ca 390tkč), dát tam kromě T-jetu i 1.4atmo a pak samozřejmě prodají mnohem víc kusů, ale s menší marží....
Anebo obě strategie zkombinovat, začít s tím jako s exklusivním autem pro lidi, kteří na korunu nehledí a pak ho zlevnit, dát tam slabší motory a výbavy a prostě podchytit i tu míň bohatou část trhu....
Pokud chtějí honit objemy a prodat třeba nějakých 80.000 - 100.000ks, tak budou muset jít s cenou podstatně níž (řekněme nějakých ca 390tkč), dát tam kromě T-jetu i 1.4atmo a pak samozřejmě prodají mnohem víc kusů, ale s menší marží....
Anebo obě strategie zkombinovat, začít s tím jako s exklusivním autem pro lidi, kteří na korunu nehledí a pak ho zlevnit, dát tam slabší motory a výbavy a prostě podchytit i tu míň bohatou část trhu....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Pokud chce Fiat honit prodeje tak měl udělat Bravo nebo Deltu kombíka, MPV a klidně i kabrio. Na Giuliettě toho asi moc nenaženou, ta asi zůstane stylovkou.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Tym na dracku som nemyslel statisice kusov rocne, ale aspon sa priblizit uspechu MiTo, predsa len je Giulietta nastupca 10 rokov vyrabanej 147ky takze zaujat by mala. Cena je ale oproti 147ke trosku vyssia. Ano, ide o kompletne nove auto, ale aby to neprepiskli....vsak uvidime.
Kedy vlastne ide do predaja? Rad by som sa na nu mrkol zblizka v Imofe.
Kedy vlastne ide do predaja? Rad by som sa na nu mrkol zblizka v Imofe.
AR Brera 3,2V6 Q4 191kW-"Krásna"
Harous: letos bude snad nové MPV místo Multiply, klasických kombíků se v dohledné době asi nedočkáme....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo pěkný interiér, má to ale vůbec červené podsvícení??
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Za ty prachy zatím jen pro srdcaře. Hlavou to koupit nejde.
Po roce přijdou akční modely 1.6 JTD a 1.4 16V s očesanou výbavou pro masy. Tady se teprve začne rodit obchodní ne/uspěch.
Po roce přijdou akční modely 1.6 JTD a 1.4 16V s očesanou výbavou pro masy. Tady se teprve začne rodit obchodní ne/uspěch.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
Nepřijde mi to předražený a časem se daj čekat nějaký slevy. Je potřeba vzít v úvahu s jakým motorem začínají. Kdyby tam byl atmo 1.4 tak cena nejspíš spadne pod 400. Ono na to nejde koukat optikou "cena již od...".
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Mimochodem třeba Golf začíná s motorem 1.4TSI na ceně 458.300 Kč v nejnižší výbavě...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
to auto není drahý s ohledem na to, co nabízí.... Bohužel je drahé s ohledem na to, co kupující v téhle třídě chtějí.... (prostě 90% lidí dnes vezme Megana za 300 a hotovo).
Mě se ty ceny líbí, Distinctive se 170k bych bral hned.... Ale na nějaký mega-úspěch to zatím taky nevidím....
Mě se ty ceny líbí, Distinctive se 170k bych bral hned.... Ale na nějaký mega-úspěch to zatím taky nevidím....
Proč mít malé cíle. Myslím, že 1750 TBi QV to jistí. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! Minimálně stejně rychle, spolehlivě, s více zavazadly a ve srovnatelném pohodlí mě z místa A na místo B dopraví Dacia Logan MCV.Harous píše:Proč mít malé cíle.
Je trojnásobná cena opodstatněná za natolik subjektivní vjemy, jako je "radost z jízdy" nebo "design"?
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- coyote
- SemTuFurt
No, ehmkejml píše:...Minimálně stejně rychle...

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Kvalitní názor.kejml píše:Přesně tak! Minimálně stejně rychle, spolehlivě, s více zavazadly a ve srovnatelném pohodlí mě z místa A na místo B dopraví Dacia Logan MCV.
Je trojnásobná cena opodstatněná za natolik subjektivní vjemy, jako je "radost z jízdy" nebo "design"?

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Stejně rychle zcela určitě. Při dodržování zákonných limitů.
Co konkrétně je na mém názoru nekvalitní?
Co konkrétně je na mém názoru nekvalitní?
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Ja hlavne potrebuju aby se uz na to QV daly doobjednat dily (trojuhelnik s ctyrlistkem na blatnik) 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
ježišikriste, máš to zapotřebí? [-o<kejml píše: Minimálně stejně rychle, spolehlivě, s více zavazadly a ve srovnatelném pohodlí mě z místa A na místo B dopraví Dacia Logan MCV.
Chodíš třeba i na fanweb Slávie a ptáš se, proč nefandí raději Spartě, když momentálně hraje objektivně lepší fotbal? [-o<
No nic, k věci:
ad rychle) nejde o rychlost absolutní, ale třeba o bezpečnou možnost předjetí
ad spolehlivě) nebudeš nám tady tvrdit, že nepozinkovaná Dáčie je líp udělaná než moderní Alfa, že ne?
ad zavazadla) ano, to máš pravdu, ledničku v Alfě fakt nepřevezeš
ad pohodlí) má Dáčie dvouzónovou klimu, hudbu přes USB, je dobře odhlučněná?
ad trojnásobná cena) MCV stojí minimálně 250tkč (úplně oholené), Alfa 450....
Jo a malinko si zapomněl na věci jako třeba bezpečnost, ale to je fakt jen detail....
Celkově jsi to pojal hodně trapně a já opravdu nechápu, co tím sleduješ.... Nemyslím, že by jsi byl takový primitiv, že by ti dělalo radost, že tady vyvoláš hodně reakcí.....
Z bodu A do bodu B se dostaneš z Giuliettou dřív i při dodržování rychlostních limitů a to díky lepšímu zrychlení, kvalitnějším brzdám a jízdním vlastnostem 
Mě se celkem líbí cena ve verzi QV, čekal jsem mnohem víc.
A z těch komentářů, které někteří uživatelé na auto.cz vyplodí pod každým článkem o Alfě je mi vždycky smutno :/
A kejml je mi nesympatický

Mě se celkem líbí cena ve verzi QV, čekal jsem mnohem víc.
A z těch komentářů, které někteří uživatelé na auto.cz vyplodí pod každým článkem o Alfě je mi vždycky smutno :/
A kejml je mi nesympatický

1750 ATB => JSEM JEŠTĚ MLADÝ NA ŠESTIVÁLEC :D
krtmoj píše:A kejml je mi nesympatický

..."a ve srovnatelném pohodlí mě z místa A na místo B dopraví Dacia Logan MCV."
Kejmle TSI ti leze na mozek
Kejmle TSI ti leze na mozek

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Zatím (až na čestné výjimky) tu čtu pouze iracionální výkřiky.
Kubas: nemám to zapotřebí, beru to jako trénink. Čím víc reakcí (a čím více nenávisti), tím lépe. Pro mě.
K té slávii - mám několik dobrých kamarádů mezi SKS ultras a kvalitu předváděné hry obou teamů často diskutujeme. Stejně tak s fans FCB.
Nekritická adorace je směšná u fanoušků Alfy, Sparty, Nokie, vlastně jakékoli značky. I Apple, kde na tom (na rozdíl od zoufalců jako AR, Hummer, apod.) Steve a spol. aspoň dokáží dlouhodobě (dobře) vydělávat.
Logan není pozink? Z jakého zdroje čerpáš? Zinkování bych v dnešní době očekával jako standard.
Tvrdíš, že nová Alfa je líp udělaná než dáchčije. Jaká kritéria jsi pro porovnání použil? Hodnotné měkčené plasty na palubní desce a kultivované motory? >smajlík Za světový mír!<
PeeS: Až na to někdy zase budu mít, znovu si Alfu koupím. No asi kecám, ale určitě ji dám na shortlist.
Kubas: nemám to zapotřebí, beru to jako trénink. Čím víc reakcí (a čím více nenávisti), tím lépe. Pro mě.
K té slávii - mám několik dobrých kamarádů mezi SKS ultras a kvalitu předváděné hry obou teamů často diskutujeme. Stejně tak s fans FCB.
Nekritická adorace je směšná u fanoušků Alfy, Sparty, Nokie, vlastně jakékoli značky. I Apple, kde na tom (na rozdíl od zoufalců jako AR, Hummer, apod.) Steve a spol. aspoň dokáží dlouhodobě (dobře) vydělávat.
Logan není pozink? Z jakého zdroje čerpáš? Zinkování bych v dnešní době očekával jako standard.
Tvrdíš, že nová Alfa je líp udělaná než dáchčije. Jaká kritéria jsi pro porovnání použil? Hodnotné měkčené plasty na palubní desce a kultivované motory? >smajlík Za světový mír!<

PeeS: Až na to někdy zase budu mít, znovu si Alfu koupím. No asi kecám, ale určitě ji dám na shortlist.
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
Kejmle, jestli sem chodíš jenom provokovat, tak si na tebe s moderátorama dáme dobrý pozor a narovinu ti říkám, že nebudu mít nejmenší problém ti navrhnout BAN, pokud sem budeš chodit
jenom prudit.
Ani nezkoušej zakládat další tvoje vlákna typu "co si myslíte o Mercedesu" a podobně. Budu ti to rovnou mazat..... Opravdu nemám náladu tady trpět záměrné provokace....
Jinak Logan pozinkovaný není, oficiální info ti k tomu nenajdu, Dacia se tím na stránkách asi moc nechlubí..... Ovšem když použiješ google, tak si tento fakt najdeš....
Mimochodem když už jsem ti ten pozink hledal, tak jsem na Dacia fóru našel toto:
"Prezil som prvu nehodu s mojim MCV.
Naraz zo zadu na dialnici pri retazovke.
Zadny naraznik bude treba vymenit, aj pravy zadny blatnik.
Pri naraze sa mi pusunul aj predny naraznik, ale naraz bol len zo zadu.
Inak naraz som ani moc necitil, auto je dlhe takze dobre to pohltilo.
Este nieco: AIRBAG NEVYSTRELIL, LEN SA ODTRHOL AJ S PUZDROM NA VOLANTE......."
odkaz http://www.daciaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=139
takže asi tak s tou kvalitou.... máš tam i fotku....
jenom prudit.
Ani nezkoušej zakládat další tvoje vlákna typu "co si myslíte o Mercedesu" a podobně. Budu ti to rovnou mazat..... Opravdu nemám náladu tady trpět záměrné provokace....
Jinak Logan pozinkovaný není, oficiální info ti k tomu nenajdu, Dacia se tím na stránkách asi moc nechlubí..... Ovšem když použiješ google, tak si tento fakt najdeš....
Mimochodem když už jsem ti ten pozink hledal, tak jsem na Dacia fóru našel toto:
"Prezil som prvu nehodu s mojim MCV.
Naraz zo zadu na dialnici pri retazovke.
Zadny naraznik bude treba vymenit, aj pravy zadny blatnik.
Pri naraze sa mi pusunul aj predny naraznik, ale naraz bol len zo zadu.
Inak naraz som ani moc necitil, auto je dlhe takze dobre to pohltilo.
Este nieco: AIRBAG NEVYSTRELIL, LEN SA ODTRHOL AJ S PUZDROM NA VOLANTE......."
odkaz http://www.daciaclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=139
takže asi tak s tou kvalitou.... máš tam i fotku....