A na tlakovou zkoušku lahví a rozvodů je to 450 atm.

Eidy píše:... Na Kóče mám všude měď + pancéřové hadice a na STK taky ok...
to se do meze kluzu mědi vejde (60 MPa), protože 1 atm. je 0,1 MPa - tedy 45 MPa při tlakové zkoušceEidy píše:Na druhou stranu v mědi se tahají rozvody tlakového vzduchu na 300 atm a drží to. Takže ona asi není měď jako měď. Sám jsem ty rozvody tahal.
A na tlakovou zkoušku lahví a rozvodů je to 450 atm.
Paráda. Nechceš s ní přijet na mácháč?Eidy píše:Teď o víkendu jsem byl na srazu v Pohoří u Dobrušky. Najel jsem přes 400km, většinou po dálnici, kdy jsem to držel stabilně na 130-150, což je při mých převodech přes 5000ot/min. Na srazu jsem si dal 2x sprint na 400m, kde jsem dosáhnul času 14,57s. Oleje zmizelo na měrce tak 2mm. Motor šlape naprosto parádně. Po GO má najeto 500km, takže kroužky si ještě sednou, ale i tak motor nezakouří, nezaváhá, jede jako ďas. Teplota cajk, olej čisťounkej, prostě paráda.
Na sprintu jsem bohužel skončil 2., když mě kamarád pojel o 0,01s (měřenou fotobuňkou) se svojí naturbenou škodovkou, kde má odbržděno přes 180k. Ale i tak velká spokojenost.
To jen tak pro info.
hehe prosrubovane silenty na prevodovceandy_xx píše: Michal, díky moc..vypadá to, že se Kurkynovi asi ozvu...nemá někdo tip na nějaké polyuretany apod?....centrál na Dionu bych chtěl opět unibal - vím, že je má Performatek nebo RSR, ale je to pálka + poštovné.
Ohledně zadních brzd (kotouče a destičky) nějaké ověřené značky a tipy?
Hondzik doufám, že se mi tu ještě v topicu ozve sámA.J.Michal píše:hehe prosrubovane silenty na prevodovceandy_xx píše: Michal, díky moc..vypadá to, že se Kurkynovi asi ozvu...nemá někdo tip na nějaké polyuretany apod?....centrál na Dionu bych chtěl opět unibal - vím, že je má Performatek nebo RSR, ale je to pálka + poštovné.
Ohledně zadních brzd (kotouče a destičky) nějaké ověřené značky a tipy?,jo jo rady se trhaji , ja tam mam silenty podomacku delane a zatim drzi.
Mozna jeste kontaktuj cloveka s nickem Hondzik, ten by mozna mohl mit kontakty i na ten lepsi matros nez je origo (unibaly, kotouce, desticky)
Kubas píše:jo jo, jak se starýmu autu začne nakládat, tak to opotřebení roste raketově....
Přeju ať to dáš brzo do pucu....![]()
PS: je termín na sraz v Napajedlích, viz sekce srazy....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host