stim pliskem a piskanim bych rekl ze to tak oprvdu bude, ja piskal loni jako trambus. Vlete sem delal brzdy, predni sem menil jak kotouce tak desticky a zadni jen desticky(ani nebyly tak moc sjety jen byly strasne orezly,zasrany a mely odloupany ty plisky),kotouce az na malinkou hranku sou celkem jeste OK.Po vymene je vse OK a jezdim bez piskani uz skoro rok.Samozrejme ze sem vsechno i promazal,ale jelikoz slo vsechno celkem hladce tak vtom bych ten duvod piskani nehledal.Tanguero píše:......................Další věc - pískání zadních brzd. Mě písknou jen občas v létě. Ale teď při těch lapáliích s ručkou jsem sundal i třmen a všiml jsem si, že destičky mají na sobě nalepený měděný plíšek a až potom na to tlačí váleček. Plíšek se časem a teplem odlepí a mezi ním a destičkou to začne rezavět a usazovat se bordel. Při brždění se to stlačí a brzdy brzdí dobře, ale při povolení může dojít k tomu, že to svinstvo bude malinko přitlačovat destičku ke kotouči a může to pískat. Tolik moje teorie.
ja mam potrhany tydle gumicky u brzdice kde konci lankolukee píše:
aha tak ten kus mam vporadku na obou stranach,ja myslel ze na to maj vliv i ty gumicky na druhy strane(co ji ma na ty fotce trzenou na pul), tak to potom sory za zbytecny dohadovaniTanguero píše:gallibob: na tom obrázku je krásně vidět to rezaté místo z druhé strany, o kterém mluvím já. Pokud ti to v zimě nezamrzá, tak bych to neřešil.
Kód: Vybrat vše
Přední kotouč 3.049 Kč / kus
Přední desky 3.557 Kč
Zadní kotouč 2.432 Kč / kus
Zadní desky 2.783 Kč
Cena je včetně DPH ( Akce JARO -25% )
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host