Zatim jsem se v ni jen vezl a nechalo to ve me takovou vzpominku, ze se chystam ji poridit taky...
co vim ma ji magic,ale to vis asi taky,ze jo?Harous píše:Uvitam veskery zkusenosti a dojmy s timhle exotickym klenotem...Zatim jsem se v ni jen vezl a nechalo to ve me takovou vzpominku, ze se chystam ji poridit taky...
tohle docela chapu..navic kdyz budem hodne prisny na 156tku,tak tam v podstate taky neni motorizace resp verze,ktera by naplnila ty soukrome ambice na maximalni poteseni z jizdy naplno - čtyrkola se krom crosswagonu a 1.9 JTD nedelala,TS to je sazka do loterie a myslim ze krom 2.0 je to ani neni zrovna nejsilnejsi, JTD ted davam uplne stranou a 2.5 V6 je ve finale tezky a priserne moc zere... GTA asi neni spatne ale za ty penize co bude stat jeho provoz je lepsi mit Evo nebo Sti ..osobne jsem zklaman ze se nedelala 4x4 treba s 2.0 V6 TB,ale slysel jsem ze ten motor prej nebyl schopnej plnit nove emisni normy.. jenze proc se daval do 166??Harous píše:Ale ted se k ni zacinam priklanet, protoze odmitam dat 200.000Kc za auto stoceny z 300.000km... Porad mi vychazi ze je lepsi koupit tohle super auto treba za 100tKc a postupne do nej investovat za ucelem MYHO jezdeni a MYHO poteseni, nez koupit neco za 200tKc za ucelem zisku NEKOHO kdo to pritah a stocil...
Nejlip se obrnit trpelivosti a cekat az se neco objevi v Italii...1552,0 píše:Harous: kde chces prosim ta zhanat Q4? Osobne si myslim, ze to bude dost velky problem. Vacsinou kazdy, kto ju ma, vie co je to za auto.... Vobec netusim, kde by som taketo auto hladal. Nieco som videl na autoscoute, ale to su take peniaze, ze sa mi to zda nerealne.
Kazdopadne, bolo by velmi zaujimave vlastnit takyto kusok.
tak to bezpochyby..ono se da rict ze vsechny vyjimecna a inovativni technicka reseni jsou pak na automobilovem trhu po zasluze potrestany.. a vydelavaji wolfsburští a jim podobníHarous píše:hlavnim limitem transaxlu je predevsim jeho cena. Kdyby byla 155 taky transaxle, tak uz by asi Alfa Romeo byla historicka znacka...
169 bude vyuzivat platformu Maserati (pekelne drahou) a jak spravne rikas,ve vyssi tride 100 000 rozdil nedela..ja to tusim ze se toho v tech nasich subpremiovkach nedockame..Harous píše:Jenže ruku na srdce, transaxle je hezkej, ale málokdo kvůli němu dá za to auto třeba o 100.000 víc... Možná právě u nástupce 166, ale u 147 těžko.
Ja se musim priznat, ze asi uz ani tu 156 bych nekoupil novou. V ty cene bych se asi nechal zlakat dvoulitrovou Imprezou. V plny vybave za nejakejch 650tKc a mas 4x4...Raddik píše:169 bude vyuzivat platformu Maserati (pekelne drahou) a jak spravne rikas,ve vyssi tride 100 000 rozdil nedela..ja to tusim ze se toho v tech nasich subpremiovkach nedockame..
neni tak draha..otazka zni procHarous píše:Tahle vypada taky zajimave: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=itn2vpy3w2s
No uvidime jak to dopadne...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host