Pri cene 3900Kc za 2 kusy by som vobec netiesil, ci "tunim" zadnu napravu alebo nie, hlavne ked cena za hladke Brembo je 3740 Kc (obe na ww.sportovnidoplnky.cz a cena je za verziu 276 mm na 156 po FL). Vpredu mam Maxy a planujem ich aj dozadu, uz len kvoli vzhladu

. Moc netusim co stoja ine kotuce, a EBC Turbo Groove nie su daleko od tejto ceny (cca 4000 na zadnu napravu) a davat na Alfu nieco horšie je podla mna hriech. Kolkokrat som sam sebe dakoval za to, ze mam vpredu "tie bremba" (jediny pruser je ze sa musim stale pozerat do zrkadla ked brzdim - co ide za mnou a ako blizko)....a verim tomu, ze aj vzadu auto brzdi, a ked budu len o 10% lepsie ako standartne disky, budem spokojnejsie spavat, hlavne ked s alfou bude jazdit moja pani.
Nesmieme zabudat ani na poriadne dosticky, moje stavajuce textary dosluhuju, nemozem si ich vynachvalit, ale kvoli prachu som sa rozhodol kupit EBCcka (odporucam preskocit ciernu radu a zakupit aspon zelene cca 2100Kc, sam mam cervene uz kupene za 2300Kc). Nakupujem v bežných e-shopoch, pokial to vie niekto zohnat lacnejsie, nech sa ozve priamo PeTr7650

.
BTW, pride mi trosku nelogicke odpovedat niekomu, kto chce na alfu 156 dozadu Brembo max, naco si ich bude tam davat. Je to jeho vec co tam chce a to ze sa pomocou fora snazi kupit za lepsiu cenu naprosto chapem....
Skor by som chapal, keby sa pytal na Starline z Autokelly za 659Kc pred alfackou zlavou, a to sa mu snazis petr vyhovorit....na alfu patria proste lepsie brzdy