Co z toho mého povídání nelze bez doplňujícího obrázku pochopit ?Zip166JTD píše:Taky bych rád i pro ostatní generacekdyby jsi Silvere tak nějak zhruba načrtl co se musí na těch powerflexech upravovat a jakou jsi musel kde vyrábět podložku. Pokud by jsi si samozřejmě našel čas. Ale bylo by to super.
Víš jak nějak k tomu povídání dodat i obrázky
Lis je potřeba jenom na těhlici vše ostatni jde bez lisu ,ale je to voser ale jde tomaximus píše:Ahojte alfisti najde sa medzi vami niekto čo by mi pomohol s repasom zadnej nápravy a bol by ochotný venovať mi čas a miesto??? Všetko mám už nakúpené, lenže nemám lis a tak sa do toho nechcem sám doma pustiť...
Nedají se koupit, musíš si je nechat vyrobit na soustruhu.twiister píše:podlozky? myslis tie co idu do tej napravnice , co treba dat vyorbit na susturhu ? kupit sa to neda nejak ?
Ty si musíš koupit v Autokelly, Elitu nebo Auto-artu....To jsou standardní náhradní díly.twister : vravis ze ponukol vsetko....
takze tie tycky, unibaly a zadny horne ramena nemam v ponuke???
Ano, je to asi jediné řešení....twister :
...a predok teda jedine riesenie asi nove ramena, ok..
to koupit nejde podložky si nechávám vyrobit ,ale soustružník zatím nemá matroš .twiister píše:podlozky? myslis tie co idu do tej napravnice , co treba dat vyorbit na susturhu ? kupit sa to neda nejak ?
Doplnění návodu ze strany 6 a 7.Zip166JTD píše:Taky bych rád i pro ostatní generacekdyby jsi Silvere tak nějak zhruba načrtl co se musí na těch powerflexech upravovat a jakou jsi musel kde vyrábět podložku. Pokud by jsi si samozřejmě našel čas. Ale bylo by to super.
Víš jak nějak k tomu povídání dodat i obrázky
Zip166JTD píše:Silvere a měnil jsi i tyto gumy (teda pokud tam jsou gumy) co drží tyč stabilizátoru k rámu?
Jinak perfektně načrtlé. To už pochopí i člověk s dlouhým vedením jako já
Odvrtá se tem průchozí nýt (strana bez maticeZip166JTD píše:Silvere a měnil jsi i tyto gumy (teda pokud tam jsou gumy) co drží tyč stabilizátoru k rámu?
Ok , když je někdo bude objednavat tak u mě opravdu mam dvoje a pošluje za stejnou cenualfi166silver píše:Odvrtá se tem průchozí nýt (strana bez maticeZip166JTD píše:Silvere a měnil jsi i tyto gumy (teda pokud tam jsou gumy) co drží tyč stabilizátoru k rámu?) a ten třmínek se rozpadne a ty gumy se vymění. Stabík má průměr 20 mm, jako ty gumy. Zpátky se to jen sešroubuje, šrouby to dostatečně přes nápravnici stáhnou. Ty gumy co postuje ceep jsou ony.
Nic tam není, je to "holý" železo.cepppp píše: http://www.dilyfiatov.cz/p1353-silentbl ... ilizatoru/
...jen se mě nezdá ten průměr protože mě přijde že tam je nějaký plastoví valeček na tyči tak nevím zatim jsem to nesundaval .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti