do kelu to ma ani nestrasAlfik píše:Ty ale musis vyvazit tie vnitrnosti. Pokial to nespravis,tak sa po par km v 150-180 tis. otackach turbo rozleti. A potom uz to nebude na repas,ale na nove turbo.

do kelu to ma ani nestrasAlfik píše:Ty ale musis vyvazit tie vnitrnosti. Pokial to nespravis,tak sa po par km v 150-180 tis. otackach turbo rozleti. A potom uz to nebude na repas,ale na nove turbo.
no řekl bych že to mám dělané taky v polsku ikdyž je to od chlápka tady z ostravy ale ten to tam asi vozí na repas, normálně to dává za 7 890,- a staré turbo k tomu, on ti dá stejné ale už hotové (pokud má) nebo mu dáš svoje a za tu cenu ti ho nechá udělat, ale mi to dal za 6 500,- a je na to rok záruka doklad.. tak uvidíme co vydržíZip166JTD píše:a jaká byla cena?
nevyvažujou? a proč je na té hřídelce vidět ubírání materiálu, to je tam potom proč?r-a-k píše:Jestli máš 3 krát repasovaný turbo, tak nechápu proč budeš dávat po 4 té z nova repasovat, když to ho...o vydrží?!!! Osobně po druhým repasu bych se na to vykašlal a koupil nové, před 1,5 roky jsem kupoval nové co máš ty GT2256V za 15000 bez DPH. Takže, celkově za ten tvůj repas by jsi měla fungl nové s kterým uděláš 100000-150000km v pohodě bez problému, samozřejmě podle toho jak se k tomu člověk chová. Upřimně turbo je nejchoulostivější věc na motoru a tyhle repasy stojí za kulový, jelikož nejzásadnější věc jsou střeva turba a po zásahu někoho za celkovou cenu repasu za 4000-5000Kč mluví samo za sebe.
Jinak ty co repasujou turba nevyvažují hřídelku, jelikož v ČR je jen jedna firma co má mašinu na vyvažování. Cena vyvážení je co jsem četl 1000kč a za cenu toho že nedochází ke kmitům hřídelky a tím pádem namáhání pouzder a ve finále ůniku oleje, je si myslím zanedbatelná částka a vhodná investovat na delší životnost turba.
robil ti tam niekto cip?ked mas v popise 200ps?moze byt zle spraveny prave ten turba.sk su v poho dokonca maju aj origo nove zabalene ak mas niekoho kto to vie odpisat na firmu da sa tam nove kupit okolo 350e az 450Liwika19 píše:no to som si vsimla ze vysvetlujes nieco za co ja nemozem...ok pohoda...no ale k teme...aj kebyze mam brat akoze "nove turbo" tak to v podstate bude druhe zrepasovane a bude draksie...tak to si radsej dam svoje zrepasovat do kvalitnej firmy a mozno ma to vyjde este lacnejsie...uvidim vravim idem to riesit na jar kedze cez zimu alfina spinka...zatial chodit chodi ale zvuk to uz dobry nema ale tak este nejakych tych par km hadam nachodi kym jej dam uz konecne poriadne turbo [-o<
Poslem ti cislo na jedneho borca z Ostravy. Mozno je aj tu,neviem. Nick ma KECKA...ados.m píše:při výměně turba po repasu a ponechání podtlakového regulátoru z turba které tam bylo špatné ( ale podtlak v pohodě chodí je skoro nový) se musí nastavovat znovu ten podtlak? jde mi o to jestli to bude pracovat tak jak má, popř. kdo by mi to byl schopný seřídit jestli se tady někdo takový najde, samozřejmě že ne zadarmo
Môžem iba odporúčať... Chalani vedia čo robia, majú všetku potrebnú techniku, zatiaľ im nestúpla sláva do hláv, tak sa za normálne peniaze povenujú na 100 percent.Liwika19 píše:http://www.turba.sk/katalog/osobne/alfa-romeo-turbo.htm
Díky za tipy, nakonec nový.ados.m píše:pokud jiný nemyslíš nové tak to dej radši na ten repas protože u jiného např z vrakoviště nikdy nepoznáš co má za sebou a jak dlouho ještě vydrží a může ti po pár set km odejít taky, v tom repasu máš aspoň jistotu že víš co tam dáváš...Kottri píše:To by mě taky zajímalo kolik vydrží, moje turbo pude nejspíš na GO pokud se nesežene nějaký jiný.
Pošli mi prosímtě teda to číslo, díkyAlfik píše:Poslem ti cislo na jedneho borca z Ostravy. Mozno je aj tu,neviem. Nick ma KECKA...ados.m píše:při výměně turba po repasu a ponechání podtlakového regulátoru z turba které tam bylo špatné ( ale podtlak v pohodě chodí je skoro nový) se musí nastavovat znovu ten podtlak? jde mi o to jestli to bude pracovat tak jak má, popř. kdo by mi to byl schopný seřídit jestli se tady někdo takový najde, samozřejmě že ne zadarmo
ako nie som si celkom ista tym cipom na brzde som to nemala ale chalan co ma druhu na SK dvojca ma 230k (zevraj)...ja som to ani na brzdu nestihla dat kedze sa koli predoslemu zlemu manipulovaniu odpalilo turbo a potom sa riesili tie nanic repasy...este raz pripominam ze ja som stym nemala nic spolocne len som sa nemo prizerala a zial teraz to mam na krku...vediet to tak by som zakrocila...ale tak to original turbo malo nabehane 250tis...ale myslim zeby znieslo este nieco...lebo tomu chalanovy stale drzi a ma na nom tolko isto...takze skor to zvrhavam na zlu manipulaciu...jurki888 píše:robil ti tam niekto cip?ked mas v popise 200ps?moze byt zle spraveny prave ten turba.sk su v poho dokonca maju aj origo nove zabalene ak mas niekoho kto to vie odpisat na firmu da sa tam nove kupit okolo 350e az 450Liwika19 píše:no to som si vsimla ze vysvetlujes nieco za co ja nemozem...ok pohoda...no ale k teme...aj kebyze mam brat akoze "nove turbo" tak to v podstate bude druhe zrepasovane a bude draksie...tak to si radsej dam svoje zrepasovat do kvalitnej firmy a mozno ma to vyjde este lacnejsie...uvidim vravim idem to riesit na jar kedze cez zimu alfina spinka...zatial chodit chodi ale zvuk to uz dobry nema ale tak este nejakych tych par km hadam nachodi kym jej dam uz konecne poriadne turbo [-o<
oo tak dobre vediet ked to bude u mna aktualne tak by som ta potom poprosila o nejake to info ;)kurenadvore píše:Môžem iba odporúčať... Chalani vedia čo robia, majú všetku potrebnú techniku, zatiaľ im nestúpla sláva do hláv, tak sa za normálne peniaze povenujú na 100 percent.Liwika19 píše:http://www.turba.sk/katalog/osobne/alfa-romeo-turbo.htm
Keď príde ten čas, tak aj moja vrtuľa tam pôjde na omlaďovaciu kúru![]()
A ak by niekto potreboval akékoľvek info, mám to 5 minút cesty (počas špičky 15), tak sa môžem aj zoči-voči popýtať, poinformovať, poprosiť...
Mas SZados.m píše:Pošli mi prosímtě teda to číslo, díkyAlfik píše:Poslem ti cislo na jedneho borca z Ostravy. Mozno je aj tu,neviem. Nick ma KECKA...ados.m píše:při výměně turba po repasu a ponechání podtlakového regulátoru z turba které tam bylo špatné ( ale podtlak v pohodě chodí je skoro nový) se musí nastavovat znovu ten podtlak? jde mi o to jestli to bude pracovat tak jak má, popř. kdo by mi to byl schopný seřídit jestli se tady někdo takový najde, samozřejmě že ne zadarmo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti