Prvy dojem z jazdy je zatial velmi pozitivny. Tazko to vsak prisudit ramenam. Menil som tlmice, tycky stabilizatora a silentbloky. Podla mna vsak nove ramena vyzeraju uzasne.

Upgrade existuje - http://www.strongflex.vot.pl/index.php? ... t&Itemid=1 .Dallen píše:No ještě by to chtlěo vymyslet nějaký upgrade na předek kde to odchází jak po dešti a bylo by to
Loziska namiesto silentblokov na civilnom aute? Celkom by ma zaujimalo ake tvrde by to potom bolo. A ci by si nemusel aj prevarit spoje na karoserii.Kůrkyn píše:když už se budu dělat s takovejhlema trubkama, tak tam dám rovnou unibally...
Ano, su rozpolene. Ale neviem, aky vnutorny priemer maju prsetnece OEM silentblokov. Tieto ako vidis sa dodavaju s ocelovymi prstencami. Takze sa predpoklada prelisovanie. Co u tych original plieskov moze byt problem. Chlapci co to uz skusali, museli po prelisovani este pouzit zvaracku.mano82 píše:hmm, cena je zaujimava, najma ked si vezmes, ze za nejaky posrany starline das tolko isto. Len pri vsetkych tych polskych skandaloch mam trochu obavy ako to bude vyzerat po par mesiacoch/tisic kilometroch
co povies, bude problem nasadit tie silentbloky do povodnych ramien? daju sa podobne rozobrat ako tie predne, alebo su spojene na fest? (aspon z obrazkov tak predpokladam, ze predne su rozpolene, aby sa dali lahsie nasunut)
Tyhle experimenty asi težko někdo dělá na civilní(rodinné auto s rodinkou)yetyGT píše:Loziska namiesto silentblokov na civilnom aute? Celkom by ma zaujimalo ake tvrde by to potom bolo. A ci by si nemusel aj prevarit spoje na karoserii.Kůrkyn píše:když už se budu dělat s takovejhlema trubkama, tak tam dám rovnou unibally...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů