Tak ono i s tempomatem jde jezdit na "těžkou nohu"MichalT píše: 25.8.2020, úte 09:47 Pískání alarmu neporadím, to tam nemám, tempomat moc nepoužívám, mám těžkou nohu![]()
![]()
![]()
PS: ohledně Subaru, máš přehled jestli je tady v ČR někdo, kdo má starý Subaru XT? Takovou tu kosmickou mrkev? Mě japonci taky berou, ale jen 80ties, zejména 2. polovina![]()
Já neříkám, co je správně a co nee, já říkám, co víc vyhovuje mněWhySoSad píše: 25.8.2020, úte 12:02 Myslím že to že máš nastavených 135 a ono to přibrzdí aby tam bylo 135 je správněNaopak si myslím, že tempomat, co tě nechá při nastavené povolené rychlosti tuto překročit o 20kmh asi není úplně labůžo
![]()
https://www.autodoplnky.cz/podlozka-spz ... s545326216Pete Biggy píše: 5.10.2020, pon 11:23 Ještě dlužím info k těm senzorům:
Vypadá to, že to opravdu bylo tou SPZkou, nejspíš nasadili ten rámeček přece jen níž. Posunul jsem to výš a při dvou kratších vyjížďkách to zatím neudělalo, tak snad OK. Rámeček už je teda mimo ten podkladní, ale tak marné, max můžu vybrat nějaký drobnější.... Takže tímto díky za tip....
JJ asi máš pravdu, jako nikde jsem nenašel v manuálu zákaz dobíjení přes vzdálené póly, ale zmátla mě možná tahle hláška u nouzového startu.Pete Biggy píše: 17.10.2020, sob 18:52 Speedy: No hele, já prostě nabíjet zkrátka musím. Proč? To už jsem psal jinde. A nabíjet přes plus v motorovém prostoru se s velkým varováním prý nemá! A i manuál píše o nabíjení v kufru, navíc mínus musí být na ten IBS.... Tak komu mám jako věřit???! Jednoduchý pohled, to by bylo fajn. Ale tohle auto už prostě v tomhle ohledu zdaleka není jako auta, na která jsme byli zvyklí....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Hampice a 2 hosti