Navíc to nikam nevede.

O těch motorech tu už bylo popsaný mraky, jako novýho bych se ho asi nebál, ale auto s neznámým původem a 16V twinsparkem bych nedoporučil nikomu.
  O těch motorech tu už bylo popsaný mraky, jako novýho bych se ho asi nebál, ale auto s neznámým původem a 16V twinsparkem bych nedoporučil nikomu.  
Tak zpět k tématu - před chvílí na Discovery zkoušeli vyměnir žárovku ve světle u Golfa (redaktor) a u Megana (mechanik s vercajkem). Výsledný skóre bylo 53s u Golfa proti 45 minutám u Meganu...Sgt. píše:Všichni 3

Navíc to nikam nevede.
 Tady je to na YT:
  Tady je to na YT:

Takže až vás na silnici zastaví vnadná blondýnka s tím, že potřebuje u Rencka vyměnit jenom žárovku, na nic nečekejte a rychle upalujte pryč
  Takže až vás na silnici zastaví vnadná blondýnka s tím, že potřebuje u Rencka vyměnit jenom žárovku, na nic nečekejte a rychle upalujte pryč  

Tak to asi sviští i v Lancii Kappa Coupe, v Alfě MiTo a samozřejmě i v 8C Competezione...modenaboy píše:směje se jim tam, že jim ve 100 km/h sviští vítr kolem bezrámových oken v předních dveřích

to ne... ono to pry svisti, jen kdyz jsou bezramove i zadni dvere. ze se snad ta kastle pak jaksi krouti a vubec je cela nejaka divnaHarous píše:Tak to asi sviští i v Lancii Kappa Coupe, v Alfě MiTo a samozřejmě i v 8C Competezione...modenaboy píše:směje se jim tam, že jim ve 100 km/h sviští vítr kolem bezrámových oken v předních dveřích

ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....
 ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....joooo tomu se říká cenzura jak má býtKubas píše:[-o< [-o< [-o< .... a když si uvědomím že jsem tohle vlákno sám založil, já idiot.....ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....
 slovo druhých se mi nelíbí tak to smáznu celý. Rovnou smaž celý forum rudochu a máš klid
 slovo druhých se mi nelíbí tak to smáznu celý. Rovnou smaž celý forum rudochu a máš klid   

tak se nezlob
 tak se nezlob   kdyby jsi to napsal ty, tak to beru vážně
 kdyby jsi to napsal ty, tak to beru vážně   Trash is only your. Yes, we know!
 Trash is only your. Yes, we know!
ty zas na auta... taky ti do toho nekecámHarous píše:Nemáš moc dobrej vkus na vtipy...

myslím že záměr, jak by tohle fórum mělo fungovat je celkem jasný. Budou se tady řešit Alfy (+ event. jiná auta), akce kolem aut atd. Tohle fórum není pro ty, co chtějí psát bláboly, urážet se a nadávat. O tom, co je blábol, urážky a nadávky rozhodují moderátoři. Tečka. žijeme ve svobodě a kdo se se zdejšími pravidly nemůže smířit, může jít jinam. Webů o alfách je dost.ice.cool.man2 píše:joooo tomu se říká cenzura jak má býtKubas píše:[-o< [-o< [-o< .... a když si uvědomím že jsem tohle vlákno sám založil, já idiot.....ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host