Navíc to nikam nevede.
Tak zpět k tématu - před chvílí na Discovery zkoušeli vyměnir žárovku ve světle u Golfa (redaktor) a u Megana (mechanik s vercajkem). Výsledný skóre bylo 53s u Golfa proti 45 minutám u Meganu...Sgt. píše:Všichni 3![]()
![]()
Navíc to nikam nevede.
Tak to asi sviští i v Lancii Kappa Coupe, v Alfě MiTo a samozřejmě i v 8C Competezione...modenaboy píše:směje se jim tam, že jim ve 100 km/h sviští vítr kolem bezrámových oken v předních dveřích
to ne... ono to pry svisti, jen kdyz jsou bezramove i zadni dvere. ze se snad ta kastle pak jaksi krouti a vubec je cela nejaka divnaHarous píše:Tak to asi sviští i v Lancii Kappa Coupe, v Alfě MiTo a samozřejmě i v 8C Competezione...modenaboy píše:směje se jim tam, že jim ve 100 km/h sviští vítr kolem bezrámových oken v předních dveřích
joooo tomu se říká cenzura jak má býtKubas píše:[-o< [-o< [-o< .... a když si uvědomím že jsem tohle vlákno sám založil, já idiot.....ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....
ty zas na auta... taky ti do toho nekecámHarous píše:Nemáš moc dobrej vkus na vtipy...
myslím že záměr, jak by tohle fórum mělo fungovat je celkem jasný. Budou se tady řešit Alfy (+ event. jiná auta), akce kolem aut atd. Tohle fórum není pro ty, co chtějí psát bláboly, urážet se a nadávat. O tom, co je blábol, urážky a nadávky rozhodují moderátoři. Tečka. žijeme ve svobodě a kdo se se zdejšími pravidly nemůže smířit, může jít jinam. Webů o alfách je dost.ice.cool.man2 píše:joooo tomu se říká cenzura jak má býtKubas píše:[-o< [-o< [-o< .... a když si uvědomím že jsem tohle vlákno sám založil, já idiot.....ještě chvíli se tady budou hromadit pič*viny a celé to smáznu a hotovo....
slovo druhých se mi nelíbí tak to smáznu celý. Rovnou smaž celý forum rudochu a máš klid
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host