Bose sound system - neoriginální rádio
Re: Bose sound system - neoriginální rádio
Jo jo jenom ta páska co tam mají danou. 

147 1,9JTD 16V 103kW
máš pod radiem ten šuplík s držákem nápojů nebo prázdné místo, kde mi o to, kam jsi dal to to tělo, aby tam drželo, nemlátilo a neulámal nějaký drátek od klimatizace 

Mám tam ten šuplík a právě se mi to vešlo mezi klimu a tenhle šuplík. Mám to na jednotce klimatizace přilepený kouskem oboustraný pásky. 

147 1,9JTD 16V 103kW
perfekt, tak jednom koupit ty konektory a najít volnej víkend, kdy si s tím pohraju 

Naposledy upravil(a) Petr147 dne 30.12.2009, stř 21:06, celkem upraveno 1 x.
tak jsem našel jeden fajn obchod, ale nějak nemužu najít protikus pro ten konektor... asi to budu muset fakt vyšťouchat a přepojit 

- Pietro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Protikus na miniiso je zde http://www.stualarm.cz/produkt/25006-ko ... ikus25009/ bohužel, jen na všechny 3 najednouPetr147 píše:tak jsem našel jeden fajn obchod, ale nějak nemužu najít protikus pro ten konektor... asi to budu muset fakt vyšťouchat a přepojit
AR 156 Crosswagon, MG Griso, MG Stornello, MG V7 Cafe Racer
...zelený mini iso mám v rádiu zapojený ten od Blaupunkt mp3/HF a ten co je k ovládání od volantu a zůstal nezapojený jsem s ním jen propojil (3 dráty). Je to spojené bez zásahu do konektoru, cvakání nebo přeojování drátů atd. Použité jsou jen koncovky na vodiče a 3žilový káblík.
147 1.9 JTD ...konec italského dobrodružství.
...italské dobrodružství pokračuje. Stilo MW 1.9 JTD Mjet
tak jsem to zapojil jako middex, ale je to docela krám bláznivej, někdy odmítá načítat usb, když zapnu radio a mam u sebe telefon, tak se na telefonu automaticky pusti prehravač muziky a začne hrát v autě... nebo mu hrabne a odmita načíst telefon
pokusím se to ještě jednou flešnout a uvidím, co to udělá... možná pomulže nějaké nastavení v telefonu, ale tam jsem zatím nic nenašel
pokusím se to ještě jednou flešnout a uvidím, co to udělá... možná pomulže nějaké nastavení v telefonu, ale tam jsem zatím nic nenašel
Naposledy upravil(a) Petr147 dne 18.1.2010, pon 13:21, celkem upraveno 1 x.
Ještě tam je možnost flashnout různé konfigurační soubory. Možná Ti to pomůže. Mě už HF zlobí jen s tím načtením telefonu ale problém je v tom že to nemá rádo dočasné odpojení napájení při startování a někdy se mi telefon už nechytne. Jinak ale poměr cena/výkon dobrý 

Určitě jde o poměr ceny a výkonu a ten je supr. Původní ceně 2500 věřím... no nekup to teď za litr, zatím jsem se k tomu nedostal ale určo bude potřeba nahrát nový firmware...
Alfa Romeo 156 2,5 V6 1998 SP 2 ex
Alfa Romeo 156 2,5 V6 2004ex
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America r.v. 1987ex
FIAT Punto, 1.1 i 1995 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 1998 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 2006 ex
Alfa Romeo 166 3.0 V6 1998
Alfa Romeo 156 2,5 V6 2004ex
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America r.v. 1987ex
FIAT Punto, 1.1 i 1995 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 1998 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 2006 ex
Alfa Romeo 166 3.0 V6 1998
Mám v aute blaupunk cd menic ale nebere to mp3 a nejsem si jist cim to je jestli menicem nebo radiem?
Alfa Romeo 147 1,9 jtd 85kw
ten měnič někdy bral mp3? 

no to prave nevim jestli to funguje jako normal mechanika a radio si to chroupe samo nebo to menic rovnou posila dal jako zvuk
Alfa Romeo 147 1,9 jtd 85kw
Standardní měniče MP3 neberou jenom standardní CD a to jsou ještě nekterý tak rozmazlený že se jim nezdá ani CD vypálené.
147 1,9JTD 16V 103kW
tak začínám chápat ten Blaupunkt, jednou se zapne tak, že jde šipkama na radiu přehazovat song a druhýma album a na volantě jenom posouvat songy, ale když se nastartuje a rádio problikne, tak občas posouvání na volantu a šipky na alba umřou a funguje přepínání songů, ale stačí vypnout a zapnout radio a pak to zas funguje 

Napájíš Blaupunkt z rádia nebo to máš přepojené např. na zásuvku cig. zapalovače?
origo zapojení z radia
Taky mi to blblo ale po přepojení napájení na zásuvku zapalovače je to ok. Blaupunkt nějak nemá rád když při startu rádio problikne a protože on se od napájení neodpojí ale rádio ano tak to zlobí. Když to zapojíš na tu zásuvku tak se při startu nachvilku odpojí jak rádio tak Blaupunkt a ovládání bude fungovat.
počítám, že po vypnutí nesvítí tlačítko telefonu
aby to nelákalo čorkaře

Relé rádia ti při určitém poklesu napětí natvrdo vypne napájení, takže 0 V, ze zapalovače jde napětí pořád, i když snížené...
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Ono to nesvítí ani když so máš zapojené z rádia. Vypne se s odpojením napájení rádia po nějakém čase. Nevím přesně ale asi po minutě.Petr147 píše:počítám, že po vypnutí nesvítí tlačítko telefonuaby to nelákalo čorkaře
jo v rádiu se to za chvilku vypne, ale aby to přes ten zapalovač nesvítilo celou noc, on je cikán tvor hrozně nenechavej

Neboj, když vypneš klíček odpojí se i zásuvka zapalovače. 

- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Docela rád bych byl, kdyby to někdo zrekapituloval :-)
Hraje to dobře nebo to musím mít hodně hlasitě abych to vůbec slyšel a reprodukce hudby je nevýrazná nebo je OK?
Potřeboval bych ,,něco" aby mi hrálo buď přes Flash nebo karty. Takže pořád nevím jestli to nebo http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xc ... lfa-romeo/ . Chci aby byl co nejmenší zásah do auta. Chtěl jsem přípojku na Apple (i když ho nemám rád), ale ta výjde skoro na 4rku (od IMOFy) takže to nepřichází v úvahu :-) Tak mi pomožte rozhodnout :-)
Hraje to dobře nebo to musím mít hodně hlasitě abych to vůbec slyšel a reprodukce hudby je nevýrazná nebo je OK?
Potřeboval bych ,,něco" aby mi hrálo buď přes Flash nebo karty. Takže pořád nevím jestli to nebo http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xc ... lfa-romeo/ . Chci aby byl co nejmenší zásah do auta. Chtěl jsem přípojku na Apple (i když ho nemám rád), ale ta výjde skoro na 4rku (od IMOFy) takže to nepřichází v úvahu :-) Tak mi pomožte rozhodnout :-)