Vzhledem k tomu, kolik teď jezdím (2,5-3tkm měsíčně) jsem koukal po "kamnech", buď 159 konec produkce nebo Giulietta začátek. Byť napřed sem zvažoval i 2.4JTDm, nakonec sem se vzhledem k dobře známým háčkům rozhodl, že do užšího výběru půjdou jen auta s 2.0JTDm.
Byl sem projet pár aut, pak jsem byl ještě u Matese, kde mě tedy nic neoslovilo, ba spíš naopak, no a nakonec sem se vydal za Kremplem. Jednání mi přišlo ok, byť teda bylo pár nesrovnalostí mezi inzerátem a realitou (něco z výbavy chybělo, a něco naopak nebylo uvedeno a nakonec tam je

K autu:
- mechanicky se jeví víceméně bez nějaké nutné práce, z vad snad jen to, že ventilace na straně řidiče topí i chladí, ale u spolujezdce jen topí - doufám, že to vyřeší kalibrace klapek přes diag, ale uvidíme.
- kosmeticky nějaké chybky laku (chtělo by ho to rozleštit), v autě asi jezdil kuřák a je to trochu cítit (už se pracuje na čištění), prasklý držák tapece nad nohami řidiče, takže nedrží, etc.
Zatím co jsem s autem najel pár set km tak spokojenost, jede se s tím příjemně, takže věřím, že si budeme rozumět

A nakonec fotka babičky s vnučkou